Service

 

 

Signpost heeft reeds 13 jaar ervaring met het uitleveren van ICT naar het onderwijs. We zijn trouwens enkel gericht op het onderwijs en doen niks anders.

Werken met scholen is onze bread en butter. Dit is hetgeen we doen, dag in, dag uit en het is hetgeen we goed in zijn. Werken met scholen is helemaal anders dan werken met particulieren of werken met bedrijven. De verwachtingen en behoeften zijn totaal anders. Het is heel belangrijk dat er gekozen wordt voor een partner die hier ervaring in heeft. Het is belangrijk dat de school kiest voor een partner die weet dat een project pas begint bij de levering van de toestellen of software maar niet eindigt bij deze levering.

 

HELPDESK

De helpdesk is bereikbaar via e-mail, telefonisch en door zaken direct aan te melden in het ticketingsysteem.

De helpdesk is bereikbaar van 9h tot 17h.

 

TECHNIEKERS

Signpost beschikt over 3 servicecentra, verspreid over heel Vlaanderen. Op deze punten is er technisch gekwalificeerd personeel van Signpost aanwezig en kunnen bezocht worden in het kader van diagnose of herstellingen. Binnenkort openen we een nieuw punt in Gent.

Het is zeker geen verplichting om problemen aan te melden op een service punt. De meeste instellingen maken zelden of nooit gebruik van een servicepunt. Deze zijn vooral ingericht voor de ontvangst van studenten in het kader van notebookprojecten in het secundair en hoger onderwijs. Daarnaast zijn servicepunten zijn de uitvalbasissen van de techniekers waar ze onder andere elkaar ontmoeten en de reserveonderdelen oppikken die elke ochtend daar geleverd worden aan de hand van de aangemelde incidenten de werkdag ervoor. In praktijk is een aanmelding via het ticketingsysteem, telefonisch of via e-mail is voldoende. De volgende werkdag komt er steeds een technieker te plaatse, met de nodige vervangonderdelen, om het probleem te verhelpen.

 

VASTE CONTACTPERSONEN

Signpost werkt steeds met een vaste technieker per locatie van een instelling. Dit wil zeggen dat in praktijk steeds dezelfde technieker ter plaatse zal komen. Deze zal een vertrouwd gezicht zijn voor het personeel van de instelling en zal zijn weg in de instelling kennen. Hierdoor gaat er geen tijd verloren in communicatie, aanduiden van lokaal, wederkerig wegwijs maken van de technieker in de instelling,…

De techniekers van Signpost zijn gewoon om dagelijks instellingen in het basis- en secundair & hoger onderwijs en te bezoeken. Hierdoor zijn ze gewoon aan de methodieken die eigen zijn aan dit type instelling.

 

REACTIETIJD

De reactietijden zijn als volgt:

Type interventie

Reactietijd

Hersteltermijn na aanmelden herstelling binnen garantie

Volgende werkdag technieker ter plaatste. In 98% van de gevallen probleem onmiddellijk opgelost

Hersteltermijn na aanmelding herstelling buiten garantie

De werkdag volgend na ontvangst stukken is de technieker ter plaatsen om het probleem op te lossen. In 90% van de gevallen worden de stukken de volgende werkdag reeds geleverd, dus in 90% van de gevallen is de herstelling binnen de 2 werkdagen uitgevoerd.

Reactietijd telefoon

Binnen de 5 minuten een technisch gekwalificeerde medewerker van Signpost aan de lijn, tijdens de tijdstippen 9h-17h op werkdagen. Aanvraag terugbellen via e-mail of ticketingsysteem is ook mogelijk.

Reactietijd e-mail

90% binnen de 3 werkuur beantwoord. 100% in 1 werkdag.

Reactietijd opvolgen ticket

90% binnen de 3 werkuur beantwoord. 100% in 1werkdag.