dootab

Dankzij het volwaardige Windows 10 Professional besturingssysteem is de DooTAB niet alleen beheersbaar in je schoolnetwerk, je kan er ook echt alle Windows software op draaien. Zo kan je de softwareprogramma's waar je gedurende de laatste jaren graag mee werkt, gewoon meenemen op de DooTAB. Eveneens werkt deze tablet perfect samen op Flash gebaseerde applicaties en websites zoals Bingel en kan perfect gebruikt worden voor Microsoft Office, Movie Maker,...

MAAR... ER IS MEER

DooTAB komt standaard uitgerust met een speciale lens waardoor je van je webcam een microscoop maakt. Daarnaast heeft het een versnellingsmeter, een lichtsensor, een e-kompas en een gyroscoop. En dit natuurlijk in combinatie met de software om deze sensoren te gebruiken. Nerven of kartelingen van een blad bestuderen, een insect van nabij bekijken, kijken hoe drukwerk is opgebouwd, temperatuurschommelingen waarnemen, windrichtingen bestuderen,... de mogelijkheden zijn eindeloos.

De DooTAB is gemaakt voor mobiel gebruik. Dankzij het handige handvat kan het makkelijk overal naartoe meegenomen worden. En het is niet nodig om het toestel in een extra hoesje te steken. De DooTAB is op zich al sterk genoeg. Het toestel is getest op vallen van 50 cm, is spatwaterdicht en kan tegen stof. Dit alles werd gecertificeerd en de DooTAB heeft een IP41* IEC 60529 certificatie.

GARANTIE, NOG ZO'N TROEF

Een investering in IT-materiaal is voor elke school een grote investering. Het is daarom belangrijk dat ze kiezen voor duurzaam materiaal, met een goede garantieperiode. Daarom komt de DooTAB standaard met 3 jaar garantie. Een kleinigheid die toch een wereld van verschil maakt.


EEN DEMO VAN DE DOOTAB

Heeft u ook interesse om het toestel eens uit te testen? Contacteer dan snel de verantwoordelijke voor uw school. Hij zal voor uw school de nodige uitleg verschaffen en een demotoestel voorzien. Nog meer informatie kan je vinden op de website van DooTAB.

Reeds vele klanten werken met de DooTAB, lees hier hun verhaal.